"Е***тое создание - это ты, потому что ездишь по тротуару": У Києві активісти влаштували "профілактику" автохамам (відео)

У мережі показали відео з безліччю нахабних водіїв на тротуарах столиці. Відповідний ролик було опубліковано на сторінці в Facebook Kyiv Live, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що активісти стали на широкому тротуарі біля однієї з завантажених доріг Києва та зупиняли всіх водіїв, які з порушенням правил дорожнього руху їхали по пішохідній доріжці, щоб обігнати пробку, і вимагали від них повернутися на проїжджу частину.

Варто зауважити, що більшість водіїв реагували агресивно, - показували нецензурні жести, брудно лаялися, стверджували, що сильно поспішають, і лише деякі спокійно визнавали свою неправоту. Окремі індивідууми навіть погрожували застосуванням насильства.

Обережно, на відео міститься нецензурна лексика!

"Сміливий чоловік, такий негатив на себе взяв", "Безкарність породжує такі вчинки", "Тут для поліції та суду матеріалів повинно бути достатньо", "І жодного на Жигулях", - прокоментували відео в мережі.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...