Facebook ввів цензуру: Що треба знати

Соціальна мережа Facebook оновила правила спільноти, заборонивши пости про секс. Відповідні правила опублікували у блозі Facebook, повідомляють Патріоти України.

Тепер в правилах зазначено, що Facebook можна використовувати для обговорення проблеми домагань і сексуального насильства, але не можна для спонукання до сексуальних контактів між дорослими.

Заборонені пропозиції зайнятися сексом, прохання надіслати зображення сексуального характеру тощо. Не можна навіть натякати на секс. Наприклад, фраза "хочу розважитися сьогодні ввечері" може бути розцінена як натяк на секс.

Правила стосуються всіх груп, сторінок і навіть повідомлень в месенджері. Втім, в розмові з The Verge представники соцмережі прояснили деякі моменти. Потрібно пам'ятати, що модеруватись буде той контент, на який скаржаться користувачі. Якщо ніхто не поскаржиться, видаляти контент не будуть.

Опис сексуальних уподобань не заборонено, якщо повідомлення не провокує на секс. Наприклад, фраза "Я гей" не порушує правила Співтовариства, а фраза "Я натурал і шукаю дівчину, щоб полизати. Дзвоніть" - порушує.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...