Фанам на замітку: В українському футболі протестують систему відеоповторів

Тестувати систему планують з окремих матчів підвищеної складності.

Ілюстрація: static.ua-football.com

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко повідомив, що систему Відео асистент рефері (VAR) можуть почати тестувати в УПЛ вже в цьому сезоні, повідомляють Патріоти України.

"Ми звернулися до Міжнародної ради футбольних асоціацій (IFAB) з листом, у якому висловили бажання приєднатися до програми тестування системи Відео асистент рефері (VAR). Потрібно виконати ряд вимог IFAB. Це не тільки технічні вимоги до якості трансляції матчів - кількості камер, обладнання місця для перегляду й інші нюанси. Це також і певні вимоги до арбітрів, яким необхідно пройти відповідний курс навчання.

IFAB висуває досить серйозні вимоги, але будемо сподіватися що нам вистачить для підготовки зимового міжсезоння. Почнемо тестувати систему, можливо, з окремих матчів підвищеної складності. Хоча остаточне рішення з цього питання приймемо вже ближче до початку другої частини сезону", - сказав Павелко в інтерв’ю офіційному сайту ФФУ.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...