"Фантом" затримав бойовика на Донеччині (фото)

Злочинець стверджує, що намагався провезти на окуповану територію запчастини для автомобілей

"Фантом" затримав терориста. Фото: "Цензор"

В Донецькій області співробітники спецпідрозділу податкової міліції "Фантом" затримали бойовика. Про це повідомили у прес-службі ДФС, передають Патріоти України.

"На КПП в'їзду-виїзду "Новотроїцьке" був зупинений автомобіль "Опель", у якому громадянин намагався перевезти на окуповану територію запчастини для автомобілей.

Під час огляду транспортного засобу чоловік почав помітно нервуватися. У його мобільному телефоні знайшли переписку та фотографії, які свідчать про причетність водія машини до діяльності терористів", - йдеться у повідомленні.

При перевірці бази даних Нацполіції виявилося, що цей громадянин є учасником незаконного збройного формування. Наразі чоловіка передали співробітникам поліції.

Панд немає, то знайшли живу "підробку": Як китайський зоопарк дурить відвідувачів (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 20:40

За маленьких панд у вольєрі Taizhou Zoo у провінції Цзянсу намагалися видати забарвлених собак породи чау-чау. Про те, що замість ведмежат публіці показують забарвлених цуценят розпізнали відвідувачі. На питання журналістів, представник зоопарку просто...

"Спочатку подумали, що це вибух": У кропивницькому дендропарку розбилася насмерть жінка

вівторок, 7 травень 2024, 19:14

У дендропарку Кропивницького розбилася насмерть 56-річна жінка. Вона впала з оглядового колеса. Про це «Суспільному» розповіла речниця поліції області Віталіна Бевзенко, передають Патріоти України. Поліція вже розпочала кримінальне провадження за част...