"Фашисти" знущаються над скрепами: Перед приїздом російських вболівальників у Лілі обмежують продаж алкоголю (відео)

Бари французького міста не будуть гостинними до «спраглих» росіян напередодні та в день проведення наступних матчів збірних Росії та Англії. МВС країни звернулося з відповідною вимогою до усіх міст, які прийматимуть участь в проведенні «Євро 2016».
Бернар Казньов

Відповідну заяву зробив Міністр внутрішніх справ мосьє Бернар Казньов, зазначають Патріоти України.

«Я звернувся з вимогою вжити усіх заходів аби повністю заборонити продаж, поставки та вживання алкоголю в потенційно небезпечних місцях у переддень та у день проведення матчів. Це стосується фан-зон та закладів поблизу стадіонів», - наголосив міністр.

За попередніми даними, в середу та четвер продаж спиртного в барах Лілля буде заборонено після опівночі. Для контролю ситуації влада збирається підключити значно більшу кількість поліцейських, аніж планувалося раніше.

Що загрожує за відмову від проходження ВЛК військовозобов'язаним в Україні

середа, 15 травень 2024, 14:30

В Україні триває загальна мобілізація і воєнний стан. Новий закон про мобілізацію набуде чинності 18 травня 2024 року. Він передбачає, що військовозобов'язана особа має пройти військово-лікарську комісію (ВЛК), яка визначить придатність або непридатніс...

На Хмельниччині священник УПЦ МП з вірянами штурмували храм ПЦУ (відео)

середа, 15 травень 2024, 13:45

У вівторок, 14 травня, у місті Красилів, що на Хмельниччині, біля храму Різдва Христового трапився інцидент за участі представників УПЦ МП. Про це повідомили у Красилівській міській раді, передають Патріоти України. . Як зазначається, подія трапилася ...