Феєрична перемога: На турнірі у США українська тенісистка обіграла росіянку

30-річна уродженка Кривого Рогу Катерина Бондаренко обіграла суперницю в двох сетах - 6: 4, 7: 5.

Катерина Бондаренко. Фото:http://sport.bigmir.net/

Українка Катерина Бондаренко з боями пробилася до другого кола тенісного турніру WTA Premier у Чарльстоні (США) з призовим фондом $ 710 тисяч. Наша співвітчизниця здобула феєричну перемогу над росіянкою Євгенією Родіною, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

30-річна уродженка Кривого Рогу обіграла суперницю в двох сетах - 6: 4, 7: 5. При цьому в другій партії Бондаренко зробила неймовірний камбек, коли "горіла" з рахунком 0: 4.

Напружений поєдинок тривав 1 годину 26 хвилин. За цей час українська тенісистка зробила п'ять подач навиліт, реалізувавши 7 з 12 брейк-поінтів. У пасиві Каті три подвійні помилки.

Варто відзначити, що Родіній не вдалося записати собі в актив жодного ейса. Євгенія відзначилася п'ятьма брейками, допустивши п'ять подвійних помилок.

Наступною суперницею Бондаренко стане представниця Нідерландів Кікі Бертенс.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...