Філарет приїхав на Собор у незвичному образі (фотофакт)

Патріарх змінив свій білий "патріарший" головний убір (кукіль) на митрополичий клобук.

Патріарх Філарет. Фото: Кореспондент.

Предстоятель УПЦ Київського патріархату Філарет приїхав на Об'єднавчий собор, який стартує в Софійському соборі в Києві, у таємничому образі. Так, патріарх змінив свій білий "патріарший" головний убір (кукіль) на митрополичий клобук. Фото священнослужителя виклали очевидці в Facebook, передають Патріоти України.
Клобук одягають на голову ченця малої схими в православ'ї. Нагадаємо, раніше з'ясувалося, що нову українську православну Церкву очолить предстоятель з титулом Митрополит Київський, а не Патріарх.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...