Фільми в допомогу: У Генштабі розповіли про незвичайну підготовку українських військових

Часом українські військові відпрацьовують зіткнення за сюжетами відомих бойовиків.

Віктор Муженко. Фото: informator.news

Начальник Генерального штабу Віктор Муженко захоплюється фільмами на військову тематику. Про це він розповів "Світському життю" на прем'єрі стрічки "Кіборги" Ахтема Сеітаблаєва, повідомляють Патріоти України.

"Дійсно, професія зобов'язує, переглядаю фільми на військову тематику. Але, на жаль, не в кінотеатрах - просто немає часу. Слава Богу є такі моменти, коли запрошують на прем'єри і є можливість відвідати", - розповів Муженко.

На уточнююче запитання ведучої Катерини Осадчої про переваги в кіно, Муженко пояснив, що фільми-бойовики йому подобаються абсолютно різнопланові, а деякі з них навіть виявляються корисними для роботи.

"Коли дивишся стрічки на військову тематику, то більше звертаєш увагу на професійні моменти. Іноді деякі моменти ми беремо в практику в навчанні військових. Це такі моменти, деякі елементи яких можна включати в бойову підготовку", - поділився начальник Генштабу.

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...

Ілон Маск здійснив неоголошений візит до Китаю

неділя, 28 квітень 2024, 13:14

Генеральний директор Tesla Inc Ілон Маск здійснив неоголошену поїздку до Китаю для перемовин щодо розгортання свого програмного забезпечення для безпілотного керування автомобілями. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. За даними дже...