​Фінський гурт Apocalyptica на концерті в Києві зіграв гімн України (відео)

Таким чином музиканти з Суомі прагнули висловити повагу до країни, що бореться з дуже пам’ятним фінам агресором

Метал-гурт Apocalyptica

Фінський метал-гурт Apocalyptica, яка виступила в Києві 1 грудня, на радість публіки зіграла гімн України під час концерту, зазначають Патріоти України.

Один з музикантів почав грати першу ноти гімну на віолончелі. Глядачі синхронно підхопили мотив. Віолончеліст продовжив акомпанувати співаючим глядачам. Люди виконали перший куплет і радісно заплескали.

Apocalyptica знана тим, що виконує метал на віолончелях. Спочатку музиканти грали інструментальні кавер-версії відомих пісень у жанрі треш-метал. Пізніше стали випускати і власні композиції.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...