​Ф'юрі зі злості викинув в унітаз виграний у Кличка пояс (фотофакт)

Чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBA, WBO, і IBO Тайсон Ф'юрі змив в унітаз титул IBF, відібраний у нього організацією за відмову від бою з обов'язковим претендентом В'ячеславом Глазковим.

Варто зазначити, що IBF серед чотирьох поясів «подарованих» Володимиром Кличком найменш престижний. І для того ж Ф'юрі зійтися з українцем у матчі-реванші набагато престижніше, ніж обов’язковий захист титулу IBF, констатують Патріоти України.

Нагадаємо, 29 листопада британець здобув перемогу над Володимиром Кличком в німецькому Дюссельдорфі, забравши у нього всі чотири титули.

Раніше Ф'юрі був визнаний кращим боксером листопада по версією Всесвітньої боксерської асоціації.

У Німеччині росіянин зарізав двох українців. Підозрюваного затримали по гарячих слідах

неділя, 28 квітень 2024, 8:41

Увечері суботи, 27 квітня, у німецькому місті Мурнау на території торгового центру виявили двох молодих українців з ножовими пораненнями. У вбивстві підозрюють громадянина Росії. Про це повідомила місцева поліція. Зазначається, що 36-річний потерпілий ...

У кого можуть вилучити авто і забрати посвідчення водія - нюанси нового закону про мобілізацію

неділя, 28 квітень 2024, 8:28

Обмежити ухилянта в користуванні транспортним засобом можна буде після суду. Окрім того, наявність більше ніж одного авто дозволяє вилучати машину на потреби Сил оборони - і це стосується всіх громадян України, а не лише військовозобов'язаних. Нюанси н...