ФК "Дніпро" припиняє своє існування, - ЗМІ

Власник дніпровського клубу олігарх Ігор Коломойський не має наміру більше його фінансувати.

Ігор Коломойський не має наміру більше фінансувати ФК "Дніпро". Фото: football24.ua.

Один із грандів українського футболу "Дніпро" може припинити своє існування через відсутність фінансування. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Така ситуація склалася через те, що власник Дніпровського клубу Ігор Коломойський припиняє його фінансування. Місце команди в Прем'єр-лізі може зайняти "Черкаський Дніпро", який посів друге місце в чемпіонаті першої ліги. Водночас зазначається, що домашній стадіон дніпрян "Дніпро-Арена" може стати новою домашньою ареною для луцької "Волині" або охтирського "Нафтовика", які також мають відношення до фінансово-промислової групи "Приват" Ігоря Коломойського.

Нагадаємо, раніше УЄФА покарала "Дніпро" за невиконання боргових зобов'язань перед тренерським штабом екс-наставника Хуанде Рамоса (йшлося про 1,4 мільйона євро) виключенням із єврокубків на сезон. Також нинішній головний тренер команди Мирон Маркевич підтвердив, що новий сезон у Прем'єр-лізі вона почне з показником "-6" в графі "набрані очки".

Також не додає оптимізму вболівальникам і те, що "Дніпро" вже позбувся основних футболістів: універсала Лео Матоса і хавбека Євгена Шахова, які перебралися в грецький ПАОК, центрбека Дмитра Чигринського, який приєднався до грецького АЕКу, і форварда Матеуса, який швидше за все продовжить кар'єру в Китаї.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...