Фотографуйте все: Українських відпочивальників, що їдуть у Крим, "потролили" шпигунськими надписами

Користувачі соцмереж оцінили таку ідею.

Білборди в Крим. Фото: ЖЖ

"Шлях від ідеї до реалізації. Нещодавно я жартома написав, що хотів би пару бордів у напрямку Криму поставити з побажаннями нашим туристам, які просто так їдуть на окупований півострів відпочивати. Налякати чи навантажити їх корисною місією", - пише у своєму блозі Андій Ходза, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Написав і забув. Masi Nayyem запропонував втілити цю ідею в життя. Потім приєднався Roman Sinicyn, потім ми попросили Kateryna Handziuk посприяти у пошуках місць (людина, здатна вирішити будь-яку проблему, херсонцям дуже пощастило, що у них є Катерина), Igor Sobolenko зробив чудовий дизайн, ну ось і маємо.

Якраз до оксамитового сезону. Борди на виїздах з міста у напрямку Крима, на вокзалі та по місту. Окремо хочу подякувати херсонській владі та Володимир Миколаєнко за площини для волонтерів та готовність до експериментів. Думаю, на цьому зупинятись не будемо, ідей ще багато".

Українська модельєрка звинуватила поліцію у викраденні її чоловіка (відео)

четвер, 9 травень 2024, 23:55

Модельєрка одягу з конопель і вчителька з йоги Дженніфер-Ірен Товт 7 травня заявила, що її коханого викрала поліція. Деталями вона поділилася на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. "Мого коханого Сергія сьогодні затримала поліція та...

"Під*ри. Ви всі райвідділки поздавали": "Кримінальний авторитет" з Броварів плював на копів і погрожував зброєю (відео)

четвер, 9 травень 2024, 23:42

У Мережі з'явилося відео, де начебто "кримінальний авторитет" Віктор Журавель, який має прізвисько "Віхо" або "Журавель" з Броварів лається та плює в поліцейських, а потім дістає зброю, інформують Патріоти України. На кадрах видно, як Журавель лається ...