ФСБ та ще більше військових з Росії: Окупанти на Донбасі посилюють позиції

Командири проросійських бойовиків на Донбасі вирішили провести прийом-передачу посад між генералами і старшими офіцерами. Зміни торкнуться штабів армійських корпусів російського угруповання окупаційних військ. Тепер окупанти перевірятимуть особовий склад ще ретельніше, заявив спікер прес-центру Міноборони полковник Максим Праута під час брифінгу, повідомляють Патріоти України.

За безпекою новопризначених осіб слідкуватиме безпрецедентна кількість оперативних груп. До їхнього складу залучили офіцерів ФСБ Росії та Головного управління генерального штабу російських збройних сил. Новопризначені представники вищого командування особисто проводять перевірку підпорядкованих з’єднань і частин зі складанням актів про стан їх готовності до виконання завдань за призначенням, – сказав Праута. Окрім того, на тимчасово окупованих територіях бойовики завершують проведення чергової ротації особового складу Збройних сил Росії.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...