ФСБ у Росії затримала одного з організаторів теракту в пітерському метро

Вихідця з Центрально-азіатського регіону, 1990 року народження, знайшли в Московській області.​

Теракт в метро Петербурга. Фото:РИА Новости

У Росії в Одинцовському районі Московської області затримали одного з передбачуваних організаторів теракту в метро Санкт-Петербурга Аброра Азімова. Про це повідомляють РИА Новости з посиланням на Центр громадських зв'язків (ЦГЗ) ФСБ РФ, інформують Патріоти України.

"ФСБ в рамках порушеної СК Росії кримінальної справи за фактом терористичного акту 3 квітня в метрополітені міста Санкт-Петербурга в Одинцовському районі Московської області затриманий один з організаторів розслідуваного злочину, виходець з Центрально-азіатського регіону Азімов Аброр Ахралович, 1990 року народження", - йдеться в повідомленні ЦГЗ.

У тексті зазначається, що затриманий здійснив підготовку терориста-смертника Джалілова. В даний час Азімов доставлений для проведення слідчих дій в Слідчий комітет Російської Федерації.

Як повідомлялося раніше, в Санкт-Петербурзі 3 квітня під час відправлення поїзда метро зі станції «Сінна площа» в напрямку станції «Технологічний інститут» стався вибух. Потужність вибухового пристрою оцінили в 200-300 г в тротиловому еквіваленті. За даними міністра охорони здоров'я РФ Вероніки Скворцової, загинули 14 осіб, в лікарнях перебувають 49 постраждалих.

Стати пенсіонером в Україні буде простіше: Кого стосується і що треба знати

понеділок, 29 квітень 2024, 13:52

Через напад кремлівського карлика Путіна на Україну у багатьох людей стали виникати питання щодо ідентифікації документів, підтвердження термінів страхового стажу, отримання пенсій, передають Патріоти України. На щастя, частина цих питань тепер може ви...

У Раді збираються підвищити виплати одній з категорій пільговиків: Кого стосується

понеділок, 29 квітень 2024, 13:44

В Україні, де частини пенсіонерів можуть урізати пенсію на 50%, народні депутати зареєстрували законопроєкт № 11194, яким планується посилити соціальну допомогу українцям, які постраждали від аварії на Чорнобильській АЕС, передають Патріоти України. За...