"Футбол не удался" У "ЛНР" арбітра ледь не розірвали через незарахований гол (відео)

Терористи вирішили влатувати "міжнародний турнір", але не все вдалося так, як планувалося.

Скріншот

У мережі показали істинний футбол у самопроголошеній «Луганській народній республіці». Так, одного із суддів, який не зарахував гол, ледь не побили обурені гравці команди, їхній тренер та люди з трибун.

Кадри з футбольного матчу опублікували автори проекту «Голос народу». Новину передає «Преса України».

Як зазначається у відео, сепаратисти вирішили влаштувати «міжнародний турнір» між терористичними «ЛНР» та «ДНР» і назвали його «Кубком Донбасу». У «суперфіналі» на стадіоні «Авангард» в окупованому Луганську зустрілися команда «Народної міліції ЦСКА» та донецька «Победа». Саме під час цього матчу стався інцидент з арбітром.

Гравці луганської команди забили гол, однак рефері подав сигнал про положення поза грою і не зарахував цей м’яч. Футболістів та їхнього тренера це обурило і вони накинулися на суддю. Крім того, невдовзі з трибун для того, щоб «пояснити» арбітру, як треба судити, спустився терорист Ахра Авідзба на прізвисько «Аха». У конфлікт втрутилися «правоохоронці», після чого матч продовжився.

Українці можуть отримати субсидію, навіть працюючи на пів ставки: Що треба знати

понеділок, 29 квітень 2024, 12:42

Деякі українці можуть отримати субсидію на житлово-комунальні послуги. Йдеться про тих, чиї доходи не можуть покрити витрати на комуналку. Крім цього, на пільгу також можуть розраховувати особи, які працюють неповний робочий день. Детальніше про це роз...

“Зараз охочих йти до ЗСУ, ставати на захист зовсім немає": Боєць "Азову" різко звернувся до українців

понеділок, 29 квітень 2024, 11:44

Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто потонеш, як щур. Про це боєць 12-ї б...