Футболку Коноплянки продали на благодійному аукціоні заради порятунку дитини

Лідер збірної України приєднався до акції "Здійсни мрію", організованої телеведучою Олександрою Лободою.

Олександра Лобода  з футболкою Коноплянки. Фото: instagram.com/aleksika.

Футболку українського півзахисника Євгена Коноплянки, який виступає за іспанську "Севілью", продали на аукціоні за 70 тис. грн. Про це в своєму Instagram-акаунті повідомила телеведуча Олександра Лобода, пишуть Патріоти України.

"Футболка Євгена Коноплянки з підписами гравців "Севільї" була продана на благодійному аукціоні "Профутбол" за 70 тис. грн", - написала вона.

Аукціон проводився для того, щоб допомогти 12-річному Юрію Штрикалу з Полтави, у якого порок слуху. До того ж, хлопчик бореться з лейкозом. Потрібна складна операція трансплантації кісткового мозку. Всі кошти будуть спрямовані на лікування хлопчика.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...