​Гадили посеред бульвару: Автомобіліст пояснив, чому стріляв у двох нетверезих у Києві​

За словами очевидців, були чутні п'ять пострілів. Після цього автомобіль Toyota Auris стрільця поїхав геть. Однак втекти не вдалося.

У п'ятницю, 29 червня, в Києві на Русанівці (бульвар Ігоря Шамо) справлення природних потреб обернулося стрільбою, в результаті чого є постраждалий. Незабаром поліцейські затримали автомобіль на вулиці Ентузіастів, 15. У ньому знаходилися хлопець і дівчина. У машині лежав травматичний пістолет, з якого, швидше за все, стріляли, зазначають Патріоти України.

Стрілець розповів, що зробив зауваження двом нетверезим чоловікам, які справляли нужду прямо посеред бульвару. Сталася сварка. Чоловіки вели себе агресивно, били автомобіль. У підсумку, автомобілісту нічого не залишалося, як відкрити стрілянину.

Крім того, один з чоловіків переплутав його зі своїм товаришем і кинувся бити не того, кого припускав. Постраждалого у бійці чоловіка госпіталізували без свідомості.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...