Галюцинації та температура: У школі Дніпра сталося масове отруєння (фото, відео)

Шість дітей потрапили до лікарні.

Фото: dp.informator.ua

У школі №62 Дніпра сталося масове отруєння дітей. У 16 школярів з одного класу почалися нудота, галюцинації, і піднялася температура. Шість дітей потрапили до лікарні 12 вересня, повідомляють Патріоти України.

Спочатку медики вважали, що це ентеровірусна інфекція, але потім поставили діагноз - отруєння. Стан усіх медики оцінюють як середньої тяжкості.

У четвер, 13 вересня, дітей у школі майже немає - туди приїхала комісія, в тому числі санепідстанція з перевіркою. На заняття не вийшли більше 250 дітей, а це майже 30% всіх учнів. Вирішується питання про те, наскільки ситуація критична і чи потрібен карантин.

"Із завтрашнього дня в школу ми будемо приймати тільки тих дітей, у кого є довідка про те, що вони здорові. Бо не зрозуміло, що це за інфекція і з чого все почалося. Поодиночні випадки зі схожими симптомами були ще на тому тижні", - зазначила в.о. директора школи №62 Олена Назаренко.

"Дійшло до того, що у дитини вночі почалися галюцинації. Були в лікарні, поки все вказує на те, що це отруєння. Ми здали аналізи, чекаємо результатів і тоді ситуація остаточно проясниться. Але на їжу в їдальні дитина скаржилася неодноразово, каже, що все неїстівне, булочки дерев'яні, що можна об стіл стукати, каша холодна", - розповіла Аліна Артеменко, мама хлопчика, який також захворів. У шкільній їдальні кажуть, що діти отруїлися не у них, і продовжують годувати учнів.

Джерело: dp.informator.ua

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...