Галкін зробив сюрприз Пугачовій до дня народження (фото, відео)

Коли Алла Борисівна приїхала на романтичну вечерю з Максимом Галкіним в столичний рибний ресторан, виявила за столом практично повний склад близьких і рідних.

Галкін таємно організував день народження Примадонни. Фото: kp.ru.Шоумен Максим Галкін таємно організував день народження Алли Пугачової, якій 15 квітня виповнилося 67 років. Коли Примадонна приїхала на романтичну вечерю з чоловіком в ресторан, на іменинницю чекали за столом практично всі близькі і рідні, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Всього близько 30 осіб - серед них дочка Крістіна Орбакайте, внук Микита Пресняков, композитор Ігор Ніколаєв і багато інших. Гості роз'їхалися по домівках, коли на годиннику було за північ.

Крістіна Орбакайте.

На виході з ресторану Алла Борисівна сказала кілька слів журналістам: - Макс мені просто сказав, мовляв, поїхали посидимо в ресторані. Я не знала, що він задумав. Загалом, вперше відзначила день народження так добре, що прямо відпочивала.

Андрон Кончаловський з дружиною Юлією.

Подарунок для Примадонни.

Ватники в Естонії розмахували прапором РФ з вікна авто, але далі щось пішло не так

середа, 8 травень 2024, 23:55

В Естонії поліція відкрила провадження стосовно трьох осіб, які розмахували прапором Росії з вікна автівки у місті Пярну. Двом з них призначили штраф. Про це повідомляє ERR, передають Патріоти України. Інцидент стався ввечері 24 квітня, близько 16:30 д...

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...