Ганьба і сором поліції: В Івано-Франківську п'яний патрульний влаштував резонансну ДТП

Разом з ним в автомобілі було ще троє працівників поліції.

Фото: ЗМІ

У понеділок, 26 червня, в Івано-Франківську інспектор Управління патрульної поліції міста скоїв ДТП, в результаті якої п'ятеро людей госпіталізовано з травмами, повідомляють Патріоти України.

Про це повідомляє прес-служба місцевої прокуратури.

"26.06.2017 близько 21:10 по вул. Івасюка в м.Івано-Франківську 25-річний водій, керуючи автомобілем марки "ВАЗ 2171", перетнув подвійну суцільну лінію і виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем марки "БМВ" під керуванням 20-річного жителя Тернопільської області", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що на момент аварії патрульний знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Разом з ним в автомобілі було ще троє працівників поліції.

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...

"Крім борделю, ніде не побачите": У Швеції телеведуча назвала українок повіями, і відмовилась вибачатись за свої слова

вівторок, 19 березень 2024, 0:55

Посольство України у Швеції закликало журналістку публічно вибачитися перед українками, на що та відповіла, що їй немає за що вибачатися. . У Швеції журналістка Елаф Алі під час ефіру розважальної програми "IFS — invandrare för svenskar" на національн...