Ганьба і тільки: Вінницький мент оштрафував бабусю на 12 тис. грн за торгівлю яблуками (відео)

Довго Україна цього паразитизму не витримає - надто ослаблений національний імунітет радянською владою.

Ілюстрація: checkcopasblog.blogspot.ru

"Кажуть, що справедливість є і за неї варто боротися. Схоже, що ми таки вибороли собі справедливість: тепер ця безтілесна філософська абстракція обросла м'ясом, одягнула гарний костюм, відростила собі друге підборіддя і матеріалізувалася в Порошенка і апостола його - Гройсмана", - пише у своєму блозі Олег Синякевич, передають Патріоти України, і продовжує:

"Ось ця вінницька шоколадна парочка - це і є «справедливість» нашого сьогодення у всій своїй красі. Вінниця - то є сьогодні щось таке сакральне, як Донецьк при Ядуковшику. Кажуть, що тепер з Вінниці кадри стікаються фекалійними потоками в Київ, зливаючись з залишками закам'янілих донецьких кадрових екскрементів, відкладених ще Ядуковшиком у владник кабінетах. І це утворює гнилу суміш, яка своїми міазмами отруює тіло України.

Довго Україна цього паразитизму не витримає - надто ослаблений національний імунітет радянською владою. Україна цього не витримає, якщо буде мовчки спостерігати за паразитами і сподіватися на якесь чудо: наприклад, пробудження совісті у паразитів чи ще яку химеру.

Тому що паразити - це такі організми, що плодять собі подібних і зжирають все навкруги. Для наглядності - ось вам представник вінницького штаму паразитуючих бактерій, який безпроблемно існує в поживному бульйоні «мусарня оновлена»; такий собі головний інспектор Вишневський.

Вінницький мусор Вишневський, як і будь-який мусор (хоч той же Аброськін), він весь - від портупеї до кокарди - за закон. А закон в наших палестинах - це штука серйозна, тяжка і тупа. І в умілих руках цей предмет взагалі може бути смертельно небезпечним. І вінницький мусор Вишневський наглядно нам демонструє, наскільки плавно і непомітно питання «смертельності» може перетікати з алегорично-умовних сфер в реалістичний світ паразитів.

Значить, фабула така: Вінниця, пані Паненко - 42 року народження; 37 років стажу на фабриці і, як закономірний результат - заслужені 1382 повноцінні гривні пенсіону від земляка Гройсмана. Здавалося б - живи і радій!

Але пані, окрім жирного пенсіону від Гройсмана, мала ще й другу групу інвалідності, а тому мусила купувати ліки. Для цього вона зайнялася незаконним бізнесом - продавала яблука неподалік своєї хати. Отут її й застукав сумлінний мусор Вишневський. І склав акт.

І тепер інвалід другої групи, пані Паненко Надія Михайлівна, винна державі 10 880 гривень. Ще раз напишу буквами: пенсіонер, інвалід другої групи, за торгівлю не краденими, своїми яблуками, при пенсії 1382 гривні, отримала штраф десять тисяч вісімсот вісімдесят гривень. Ця сума у неї і вираховуються з пенсії щомісячно по 20%. Скільки залишається на руках - можна порахувати.

Мені немає чим це все коментувати. Звертатися ж до цієї мерзоти зі словами докори абсолютно не бачу сенсу. Немає таких слів, які були б здатні переформатувати свідомість смертельно небезпечного паразита в людину.

У всякому випадку я таких слів не знаю. Тому тут не потрібне бездієве моралізаторство, а потрібен чіткий обдуманий діагноз: як лікувати цей смертельно небезпечний паразитизм на тілі України. Бо самі вони не зупиняться".

Олег СИНЯКЕВИЧ

Україну накриє травневий сніг: Синоптики уточнили прогноз

неділя, 5 травень 2024, 5:58

В Україні травень обіцяє бути сніжним. Сніг торкнеться кількох районів країни. Раніше ми писали, що сніг випаде на початку місяць, прогноз мінився, синоптики говорять що засніжить в середині травня. Про це повідомляє Ventusky. . Мешканці таких областе...

Альо, Кличко! Столична влада своєю бездіяльністю сприяє втраті комплексу унікальних артефактів Київської Русі на Поштовій площі

неділя, 5 травень 2024, 5:00

Безцінні пам'ятки 1000-літньої історії зроблені археологами під час реконструкції Поштової площі потребують термінової консервації, про що добре відомо "батькам міста". Однак шість років КМДА та мер не спромоглися зробити обіцяні роботи та заснувати музей