Ганьба Москви: Опубліковано відео з місця НП з єдиним російським авіаносцем "Адмірал Кузнєцов"

У Мурманській області Росії під час ремонту і модернізації єдиного російського авіносця "Адмірал Кузнєцов" сталась надзвичайна ситуація, повідомляють Патріоти України.

Затонув плавучий док ПД-50. Аварія сталась в ніч на 30 жовтня, саме коли з доку виходив авіаносець. За даними місцевого видання "СеверПост", під час аварії впало два баштових крани, один з яких завалився на авіаносець.

Внаслідок аварії є постраждалі і можуть бути жертви. "Четверо постраждалих, троє доставлені в медсанчастину, один – в міську лікарню", - уточнили у Центрі медицини катастроф Мурманської області.

В одного з постраждалих поранення черевної порожнини і переохолодження, троє у стані середньої тяжкості –- вони також зазнали переохолоджень. Водночас джерела видання повідомляють, що постраждалих може бути набагато більше.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...