Ганьба триває: Російських спортсменів позбавили медалей Олімпіади в Сочі

Відповідне рішення було прийнято за підсумками висновків комісії МОК під керівництвом Дениса Освальда, яка займалася перевіркою допінг-проб російських спортсменів, взятих під час Олімпійських ігор 2014 року в Сочі.

Ілюстрація: zn.ua

Міжнародний олімпійський комітет (МОК) позбавив російських саночників Альберта Демченко і Тетяну Іванову срібних медалей, завойованих на Олімпіаді-2014 в Сочі, а також довічно усунув їх від участі в Олімпіадах, повідомляють Патріоти України.

Демченко став володарем срібла Сочі-2014 в індивідуальних змаганнях, а також в естафеті. У складі естафетної команди виступала і Іванова.

Усе працює! Telegram розблокував українських ботів після реакції Мінцифри

понеділок, 29 квітень 2024, 10:47

Адміністрація платформи Telegram, яка напередодні заблокувала офіційні українські чат-боти, що покликані боротися з російською агресією, скасувала своє рішення, передають Патріоти України. «Офіційні українські боти, що допомагали у боротьбі з агресією...

Оце так: Україна повідомила Єврораду про частковий відступ від конвенції з прав людини

понеділок, 29 квітень 2024, 10:30

На час воєнного стану військове керівництво України має право обмежувати свободу пересування громадян, оглядати речі та примусово вилучати приватне чи комунальне майно для державних потреб в умовах воєнного стану, згідно з оновленим переліком прав і св...