"Гарматне м'ясо" з пелюшок: У Криму школярів почали призивати до армії

До лав так званого російського військово-патріотичного руху "Юнармія" вже вступили близько 1500 севастопольських школярів.

Фото: styler.rbc.ua

У окупованому Росією Севастополі місцева влада почала набирати школярів в так звану юнацьку армію, повідомляють Патріоти України з посиланням на Qна.

Так, до руху в Севастополі приєдналося 55 середніх загальноосвітніх закладів, дитячі громадські та спортивні організації.

Прийом школярів здійснював командувач російським Чорноморським флотом Олександр Вітко, якого Україна звинувачує в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність.

Військово-патріотичний рух "Юнармія" планується як цілорічний табір, в якому школярі вивчатимуть історію Росії і будуть айматися за спеціальними програмами для морального, фізичного та патріотичного виховання.

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...