Гарні новини для Кличка: Ф'юрі провалив повторну допінг-пробу на кокаїн, - ЗМІ

"Циганський король" може втратити не лише пояси, але й ліцензію.

Тайсон Ф'юрі. Фото:isport.ua

Чемпіон світу WBO/WBA/IBO в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі провалив другу допінг-пробу на кокаїн. Про це повідомляє ESPN з посиланням на результат тесту, передають Патріоти України.

Сліди кокаїну були виявлені в першій допінг-пробі, взятій 21 вересня, а тепер і у другій – від 22 вересня. При цьому такий результат не є сенсаційним, оскільки сам Ф'юрі в інтерв'ю Rolling Stone зізнався, що за останні 4 місяці вжив "дуже багато кокаїну".

Тепер британець може бути позбавлений всіх своїх поясів і боксерської ліцензії.

Як повідомлялося раніше, днями Ф'юрі написав про те, що завершує спортивну кар'єру, після чого відмовився від своїх слів, назвавши їх жартом.

Тайсон Ф'юрі повинен був 29 жовтня захищати чемпіонські пояси в поєдинку проти Володимира Кличка, проте за місяць до бою він скасував поєдинок. Ходили чутки, що причина - в депресії Ф'юрі.

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...

Дружина Луніна зізналася, що переживає українець на вулицях в Іспанії

вівторок, 30 квітень 2024, 21:32

Анастасія, дружина голкіпера Реала Андрія Луніна, розповіла про ставлення іспанців до футболіста, передають Патріоти України. За словами дівчини, українця стали більше впізнавати після того, як Лунін відмінно зіграв проти Манчестер Сіті в Лізі чемпіоні...