"Гастролі" закінчилися передчасно: В Одесі грабіжники забігли до поліції, тікаючи з місця злочину

Злодії завдали тілесні ушкодження чоловікові, відібрали сумку з великою сумою грошей і спробували втекти, але не у тому напрямку.

Злодії самі побігли у руки поліцейських. Фото: скріншот з відео.

У вівторок, 12 лютого, в центрі Одеси грабіжники забігли у відділення поліції, втікаючи з місця злочину. Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла співробітник поліції Зоя Мельник, передають Патріоти України.

«Сьогодні в центрі міста Одеси серед білого дня двоє людей скоїли розбійний напад на чоловіка - нанесли тілесні ушкодження, відібрали сумку з великою сумою грошей і стали тікати... але ті злочинці були "на гастролях" і погано знали місто, чому зробили помилку - невідомо, але побігли вони безпосередньо в бік ГУНП, де і були затримані поліцейськими», - написала вона.

За даними Мельник, одного з них спіймали співробітники карного розшуку, другого - працівники ювенальної превенції, які раніше також працювали в розшуку.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...