"Газпром" запропонував Україні нову ціну на газ

Російська сторона "скинула" попередню ціну на блакитне паливо майже на десять доларів.

Фото: news.dtkt.ua

"Газпром" запропонував для України контрактну ціну на газ на рівні $ 167,57 за 1 тисячу кубічних метрів.Про це заявив глава російського монополіста Олексій Міллер, передають Патріоти України з посиланням на РБК.

"Ціна є нижчою, ніж на газових торгових майданчиках в Європі, покупка російського газу для України вигідна", - підкреслив Міллер, додавши, що "Газпром" надасть стільки газу, скільки Україна зможе оплатити, ніяких доповнень до чинного контракту підписано не буде.

Нагадаємо, що на початку червня російська сторона пропонувала ціну на другий квартал в $ 177 за тис. куб. м без знижки, на що Україна відповіла відмовою.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...