"Где моя е***ая яхта?": Розкішне життя дочки мера Дніпра вразило мережу (фотофакти)

Номера в готелях від 16 тисяч, найкоштовніші речі та найпопулярніші міста світу для багатіїв - ось буденність донечки українського чиновника.

У той час коли в Україні йде війна, хтось живе наче нічого не відбувається, і грець з ними, може вони справді глухуваті, мене обурює інше питання, от скажіть пани казнокради, вам замало награбованого? Чи вам ще людям у саму душу плюнути треба? Може у вас щось з головою? Таке збочення?

Мені часто дзвонять друзі, з війни (є така на Донбасі, це для тих хто сидячи у теплій хаті не помітив), і кажуть, вже таким голосом наче зараз заплаче, «там нового нічого (бо потрібно майже все - від сухих пайків до зброї та патронів, бо в нас же «Довбані домовленості»! Ви уявляєте? Патрони до калашей під підпис видаюють... Так, кажу, трохи є, відправлю, а сам думаю, де ж його брати.

А найогидніше те, що наші хлопці військові все це знають, і знають що ось такі будуть війська захарченко «хлібом з сіллю» зустрічати, знають і стоять за нас з вами.

Певен, що звичайні люди Українці ніколи не забудуть подвиги наших героїв, а щодо казнокрадів - може треба перейняти досвід китайців – повісив і діло з кінцем?..

22-річна Катя Філатова вчиться в Лондоні, постійно подорожує і дуже любить дорогі речі, повідомляє портал «АНТІКОР» з посиланням на ЗМІ. Користувачі інтернету звернули увагу на instagram-аккаунт Катерини Філатової - дочки мера Дніпра Бориса Філатова. Як видно, дівчині 22 роки, вона проживає і навчається в лондонському університеті, обожнює Шанель, шампанське і розкішні яхти. У своєму інстаграме вона демонструє свої сумочки і ділиться фотографіями з шикарних готелів.

Сам Борис Філатов стверджує, що його чадо знову навчається в Київському інженерно-будівельному інституті за спеціальністю "Образотворче мистецтво", але Катя не надто прагне підтверджувати цю теорію, публікуючи сотні знімків з-за кордону. У рідному Дніпрі дівчина практично не буває. Найпопулярніша геолокація її фотографій - Університет мистецтв в Лондоні.

В одязі та аксесуарах Катерина віддає предпочненіе таким брендам, як Chanel і Yves Saint Laurent, а відпочивати краще в найрозкішніших куточках світу. На її сторінці можна побачити фотографії Мілана, Монако, Ібіци, французьких Канн ... і, звичайно, зупиняється вона там у відповідних готелях. Наприклад, ніч у 5-зірковому міланському готелі Palazzo Parigi Milan Hotel & Grand Spa коштує від 16 тисяч гривень. А в Стамбулі дівчина зупинилася в Ciragan Palace Kempinski Istanbul (ціна звичайного номера - 10 тисяч гривень за ніч).

Ще одна пристрасть Катерини - дорогі яхти. 80 відсотків постів на її сторінці присвячені саме їм. У дівчини навіть є кепка з написом "Where is my f * cking yacht?" ( "Де моя еб ** а яхта?"), вельми красномовно говорить про любов дівчини до цього виду розваг.

Катя є вегетаріанкою і любить займатися спортом. Вона навіть взяла участь в Екомарафоні, який проходив в Дніпрі в вересні цього року. Правда, навіть під час бігу красуня не змогла розлучитися з сумочкою від Шанель.

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...