Герой фільму "Один вдома" розповів про жорстокість свого батька

Батько Калкіна був дуже грубий з ним. Навіть доходила справа до рукоприкладства.

Маколей Калкін. Фото: ЗМІ

Актор Маколей Калкін, відомий роллю у фільмі "Один вдома", не говорить про своїх батьків. Він взагалі мало з'являється на публіці і не дає будь-які коментарі щодо свого життя, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Нещодавно ж Калкін зробив несподіване зізнання. Він заговорив про свої стосунки з татом. З його розмови стало ясно, що батько Калкіна був дуже грубий з ним. Навіть доходила справа до рукоприкладства:

"Все, чего он хотел достичь в жизни, я добился в 10-летнем возрасте. Он был очень жестоким со мной в детстве, очень. Издевался как морально, так и физически. Я мог бы показать вам шрамы, если бы хотел.

Для многих детей развод родителей - трагедия. Но не для Калкина. Он спокойно перенес развод и смог сделать перерыв в карьере, которую начал очень рано. Я хотел сделать перерыв, с мыслями о том, что они заработали достаточно денег, так как от меня больше их не получили бы".

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...