Герої не вмирають: Сьогодні відбудеться прощання з бійцем 93-ї ОМБ Мирославом Мислою

Український герой загинув внаслідок масованого мінометного обстрілу поблизу Кримського, що на Луганщині.

Мирослав Мисла. Фото: ЖЖ

4 жовтня 2016 року в селі Волохів Яр Чугуївського району Харківщини відбудеться похорон офіцера 93-ї ОМБ свободівця Мирослава Мисли. Попрощатися з героєм російсько-української війни можна буде від 12:00 до 14:00 у школі села Волохів Яр, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ВО "Свобода"

О 10:30 від офісу Харківського осередку ВО "Свобода" (Харків, Будинок письменників, вул. Чернишевська, 59) вирушить автобус для всіх, хто хоче віддати останню шану Мирославу Мислі.

Нагадаємо, 2 жовтня 2016 року внаслідок масованого мінометного обстрілу позицій українських військових поблизу Кримського, що на Луганщині, від осколкового поранення в спину загинув свободівець, боєць "Легіону Свободи", "сокілець", офіцер 93-ї ОМБ Мирослав Мисла.

Мирослав народився 4 липня 1992 року на Закарпатті. 2013 року закінчив історичний факультет Харківського національного університету ім. Каразіна. Член ВО "Свобода" від 2011 року. Активний учасник Революції гідности, під час якої був спеціяльним кореспондентом радіо "Голос Свободи". Від перших днів російсько-української війни пішов на фронт добровольцем.

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...