Герой України зворушливо привітав бійців АТО з прийдешнім Новим роком (відео)

Генерал побажав бійцям з честю і гідністю впоратися з поставленими завданнями і повернуться додому живими і здоровими. Також він висловив надію, що українські військові в наступаючому році досягнуть позитивних результатів у своїх задачах.

Герой України, генерал-майор Ігор Гордійчук. Фото: ЗМІ

Герой України, генерал-майор Ігор Гордійчук привітав бійців антитерористичної операції з наступаючим Новим роком. Відповідне відео опубліковано в Facebook Телепроект "Будемо жити".

"З надзвичайно великою повагою, шаною, любов'ю звертаюсь до всіх бойових побратимів, кому найважче зараз. І холодно, і часом голодно, і без сім'ї. Я не тільки просто хочу вас привітати. Хочу побажати, щоб ви і завдання поставлене виконали з честю, гідністю. І щоб ви обов'язково повернулися живі здорові додому, до сімей. Пам'ятайте, що ви найдорожче і найцінніше, що є в нашій державі, в Україні", - сказав Гордійчук.

Нагадаємо, Гордійчук брав участь у безлічі операцій під час АТО. Зокрема, очолював загін спецпризначення, який виконував завдання по глибинній розвідці в тилу противника і командував операцією по захопленню стратегічної висоти "Саур-могила". Після захоплення висоти довгий час утримував її в бою проти переважаючих сил противника. Пізніше зумів вийти з оточення разом із залишками сил, отримавши при цьому важке поранення.

24 серпня 2016 року президент України Петро Поршенко присвоїв Гордійчуку звання генерал-майора.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...