Герої всюди, крім поля: П'яні та "обдовбані" футболісти збірної РФ влипли у гучний скандал з побиттям видного російського чиновника (відео)

Як ще зазначив Микола Васильович Гоголь, у Росії дві біди - дурні та дороги. Так сталося, що у московській забігайлівці саме обидві і перетнулись, щоб з'ясувати хто головніший. Здається перемогли дурні.

Instagram Олександра Кокоріна

Футболісти Павло Мамаєв та Олександр Кокорін втрапили у грандіозний скандал, побивши в одній з кав'ярень Москви місцевого чиновника. При цьому спортсмени перебували в стані алкогольного і наркотичного сп'яніння, зазначають Патріоти України.

За даними Telegram-канал Mash, інцидент стався вранці 8 жовтня. Зайшовши до закладу, футболісти замовили собі кави, проте вся їхня компанія поводилася дуже гамірно. Спочатку заспокоїти Мамаєва та Кокоріна намагався персонал, а потім не витримав один з постійних клієнтів, який снідав у цьому ж залі. Він зробив футболістам зауваження, за що ті побили чоловіка просто у приміщенні. Як з'ясувалося пізніше, потерпілий виявився директором автомобільної промисловості та залізничного машинобудування Мінпромторгу РФ.

Футболісти зламали чиновнику Мінпромторгу зуб, а також залишили кілька синців. При цьому директору департаменту автомобільної промисловості і залізничного машинобудування Денису Паку намагався допомогти його водій, але після того, як футболісти з друзями пішли з кафе. Чоловік зайшов до приміщення і викликав для свого керівника швидку допомогу. Від госпіталізації чиновник відмовився і побої зняв потім - коли написав заяву.

Стало також відомо, що Російський футбольний союз ніяк не каратиме футболістів Олександра Кокоріна і Павла Мамаєва, які побили чиновника в московському ресторані. Відзначається, що Контрольно-дисциплінарний комітет РФС розглядає тільки ті питання, які стосуються безпосередньо матчів. Бійка в ресторані у вільний від роботи футболіста час до них не відноситься. У "Зеніті" і "Краснодарі", за які виступають футболісти, також не поспішають карати своїх гравців.

Зазначимо, що Кокорін і Мамаєв не вперше потрапляють у скандальні історії. Зокрема після провалу збірної Росії на Євро-2016 вони влаштували п'яну вечірку в Монте-Карло.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...