​"Героїв у нас багато", - Савченко на зустрічі з патріархом УПЦ-КП Філаретом (фотофакти)

Вони мали зустрітися. І зустрівшись, виказали взаємну повагу.

Два відома українці сьогодення нарешті подивилися один одному у очі. Патріоти України пропонують ознайомитися з повідомленням опублікованим на соцсторінці Надії Савченко.

!Святіший Патріарх сьогоні сказав мені такі слова: " Ти не думай, що це твоя перемога - перемогла вся Украіна. Ти не одна герой, героїв у нас багато".», - написала Надія - І зазначила: «Дякую».

Церемонію присвятили всім тваринам, які гинуть, рятуючи людей: В Одесі попрощалися з собакою, якого вбила російська ракета (фото)

субота, 4 травень 2024, 18:40

В Одесі урочисто поховали собаку з кличкою Кєтті, яка загинула внаслідок російського обстрілу міста 29 квітня. Фото з прощання опублікувало 2 травня у Facebook Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Одеській області, перед...

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...