"Герои - не только мужчины": Волонтер розповів про дівчину-лікаря на Світлодарській дузі

Незважаючи на контузію, яку вона отримала під час евакуації пораненого з поля бою, дівчина не побажала залишитися в лікарні для обстеження і відпочинку.

На Світлодарській дузі. Фото: Главком.

"Светлодарская дуга. Герои - не только мужчины. Наша девочка-доктор из 1-го батальона 54 бригады, вытаскивая с самой передовой нашего раненого бойца, попала под обстрел и взрывом была контужена", - написав волонтер Юрій Мисягін на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

"Ее оперативно доставили в госпиталь г. Бахмут для обследования степени тяжести контузии... Но она сразу оттуда сбежала и отправилась на передок в расположение своего батальона. Помните о тех, кто там за нас", - додав він.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...