"Гібридна зброя": Українські моряки в полоні РФ домоглися відключення "Русского радіо" у СІЗО

Полонені українські моряки Андрій Ейдер та Андрій Артеменко не втрачають віри у своє швидке звільнення та тримаються бадьоро, незважаючи на отримані під час атаки російських прикордонників на морі травм.Про це на своїх Facebook-сторінках повідомляють адвокати українських моряків Марія Куракіна та Олександра Маркова, повідомляють Патріоти України.

Відвідала військовополоненого моряка 24-річного Андрія Артеменка в "Матроської тиші". Він був поранений при обстріл "Бердянська" разом з Василем Сорокою і Андрієм Ейдером. У нього – осколкові поранення в ліву руку, пальці, по тілу, уламок при вибуху потрапив в очі. Начебто бачить, але зір викликає мої побоювання, –зазначила Куракіна.

За її словами, хлопець тримається бадьоро, не втрачає почуття гумору. Він передає привіт своїм близьким: батькам, нареченій та просить передати, що все нормально, він приймає призначені тюремними лікарями препарати.

З "дивацтв" у справі – до нього приходила разом зі слідчим якась жінка, що представилася адвокатом, не назвавши своє прізвище. Вона сказала, що прізвище її занадто складне для сприйняття. Я попередила підзахисного, як діяти в подібних ситуаціях. Питання, пов'язані з проходом випадкових осіб до наших підзахисних будуть предметом розгляду в адвокатському співтоваристві,
– додала правозахисниця.

Своєю чергою, адвокат Андрія Ейдера, Олександра Маркова, написала, що хлопець домігся відключення у СІЗО "Русского радіо".

"Андрій приходить в себе, може пересуватися (і йому навіть не потрібні милиці, але кульгає) і виглядає досить бадьоро, не втрачає почуття гумору. І так, "Русское радіо" сьогодні ж йому замінили на "Європу плюс". Після попередніх публікацій в ЗМІ щодо радіо Андрій жартує і сподівається, що не зіпсував "Русскому радіо" рейтинги", – написала вона.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...