Гігант з Петрівки-Роменської: На Полтавщині зліпили сніговика-рекордсмена (фото)

Над створенням десятиметрової снігової скульптури двоє братів працювали дев'ять днів.

Невелике село Петрівка-Роменська на Полтавщині має всі шанси прославитися на всю Україну завдяки братам Алексенкам і їх гігантському сніговику, передають Патріоти України.
23-річний Володимир та 20-річний Валерій дуже творчо і креативно підійшли до однієї з найулюбленіших зимових забав і зліпили 10-метрову фігуру.У своєму Інстаграмі брати розмістили фотографії вже готового творіння, позначивши, що весь робочий процес зайняв 9 днів. "Будівельники" написали: намагалися дотриматися всі умови конкурсу "#100кзаснеговика", в якому вирішили взяти участь. Однією з умов є заборона на використання будь-якої техніки, крім сходів і лопат.
На побудований каркас хлопці носили сніг відрами і поступово наліплювали його, формуючи фігуру. Для гудзиків використовували колеса від дитячої коляски, руки склеїли з картону, а в якості "відра" поставили на голову старий дитячий манеж, обшитий яскравою тканиною. А щоб у сніговика з'явився ніс - довелося скріпити між собою сім морквин.
"Зараз йде листування з представниками книги рекордів України для фіксування нашого сніговика, - написав Валерій. - Попередній рекорд був 6 метрів."У коментарях, в свою чергу, жартують, що брати зібрали сніг з усього села, але з огляду на те, що Полтавщину цієї зими кілька разів замітало не на жарт, дефіциту в "будівельному матеріалі" не було.
Тепер всі сподіваються, що сніговик дочекається фіксування рекорду і не почне танути завчасно. Брати ж обіцяють незабаром виставити відео всього процесу ліплення снігової гіганта.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...