​Гіркувате «срібло» Ріо: Харлан розповіла чому українські шаблістки поступилися росіянкам у фіналі командної битви

Звичайно, дівчата молодці - друге місце на Олімпіаді досягнення чимале. Однак Україна жадала «золота» ще більше від того, що суперницями наших «козачок» були спортсмени країни-агресора.

Ось що сказала після фінального виступу лідер української команди фехтувальниць Ольга Харлан, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Головне в сьогоднішньому фінальному матчі було налаштуватися на першу зустріч, не думати про те, які це важливі змагання, а просто фехтувати, показувати результат. Це було найскладніше. Головне, що у нас є медаль. Головне - ми команда, ми дуже старалися. Припускали чимало помилок і не все сьогодні зробили, що планували, але дуже хотіли! " - підсумувала результати 26-річна миколаївчанка в бліц-інтерв'ю прес-службі Національного олімпійського комітету.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...