Гірше каменів з неба: На популярному курорті в Криму - "катастрофа" (фото)

У морі біля колись популярних курортів окупованого Криму - Євпаторії і мису Тарханкут - були помічені величезні зграї медуз, які покривають майже всю поверхню води, повідомляють Патріоти України.

Так, через нашестя медуз, "море стало схоже на молочний кисіль, купатися неможливо". Відзначається також, що більшість медуз можуть бути небезпечні, хоча в основному в Чорному морі мешкає медуза Аурелія, яка нічим не загрожує людям. Але є ще один вид, що зустрічається біля берегів Криму - корнерот, опіки від щупалець якої досить чутливі.

Джерело: 3652.ru

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...