Гірше звіра: На Херсонщині батько побив трьох своїх дітей до переломів і струсу мозку (відео)

Зараз малюки з мамою перебувають у дитячій обласній лікарні. За словами правоохоронців, після скоєного 29-річний чоловік спочатку втік, а потім сам прийшов до райвідділу і розповів, що накоїв, повідомляють Патріоти України.

Так, чоловік каже, що просто покарав неслухняних малих за поламані іграшки і безлад у хаті. А звідки взялися забої і переломи - не знає. 4-річний Валік з мамою і братиками у лікарні, каже, що його побив тато. За словами лікарів, на кінцівках дітей виявлені ссадини і синці, у 3- річної дитини - перелом ключиці.

Що сталося розповідає мама - того вечора гостювали у сусідів, але постійно навідувалися до дітей. Коли черговий раз мати прийшла подивитися до дітей, то знайшла їх побитими. Сам чоловік запевняє, що вдарив один раз старшого сина за непослух. У поліції кажуть, що родина переїхала на Херсонщину півроку тому з Миколаївщини, Живуть бідно, але не пиячать.

Заробляє у родині тільки батько - працює розноробочим у місцевий агрофірмі. Мати дітей каже, що до чоловіка не повернеться і не пробачить, але жити їй ніде, хіба що лікарі дозволять трохи пожити у лікарні.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...