Гірше звіра: На Херсонщині батько побив трьох своїх дітей до переломів і струсу мозку (відео)

Зараз малюки з мамою перебувають у дитячій обласній лікарні. За словами правоохоронців, після скоєного 29-річний чоловік спочатку втік, а потім сам прийшов до райвідділу і розповів, що накоїв, повідомляють Патріоти України.

Так, чоловік каже, що просто покарав неслухняних малих за поламані іграшки і безлад у хаті. А звідки взялися забої і переломи - не знає. 4-річний Валік з мамою і братиками у лікарні, каже, що його побив тато. За словами лікарів, на кінцівках дітей виявлені ссадини і синці, у 3- річної дитини - перелом ключиці.

Що сталося розповідає мама - того вечора гостювали у сусідів, але постійно навідувалися до дітей. Коли черговий раз мати прийшла подивитися до дітей, то знайшла їх побитими. Сам чоловік запевняє, що вдарив один раз старшого сина за непослух. У поліції кажуть, що родина переїхала на Херсонщину півроку тому з Миколаївщини, Живуть бідно, але не пиячать.

Заробляє у родині тільки батько - працює розноробочим у місцевий агрофірмі. Мати дітей каже, що до чоловіка не повернеться і не пробачить, але жити їй ніде, хіба що лікарі дозволять трохи пожити у лікарні.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...