Гнилі овочі і не тільки: Які "сюрпризи" для покупців приховують у собі українські супермаркети (відео)

У багатьох супермаркетах не дотримуються санітарних норм. Окрім того, на прилавках можна побачити зіпсовані продукти.

Ілюстрація: vsetutpl.com

Журналісти побували з перевіркою в магазині "Руслан" у місті Ірпінь Київської області і помітили там безліч порушень, повідомляють Патріоти України.

Дана інспекція була проведена в рамках програми "Споживач" із Несміяновім" на телеканалі "Прямий". Відео перевірки показав сам ведучий на своїй сторінці в Facebook. "Магазин невеликий, але порушень вистачає", - пише Максим Несміянов.

Ведучий помітив у залі гнилі овочі та фрукти, прострочені продукти і розбиті яйця, які так ніхто й не прибрав. Також було відзначено порушення санітарних норм - в одному холодильнику знаходився і свіжий, і прострочений товар. "Ось дивіться, кефір, молоко якесь відкрите... Лівер", - показав він вміст.

На цей сюжет вже відреагували експерти. Зокрема, представник "Суспільної служби правової інформації" Максим Данильченко вказав на бездіяльність санітарно-епідеміологічних органів. "Будьте пильні з продуктами не тільки на ринках, але і в сумермаркетах. А потім у нас і виникають такі ситуація, як недавнє масштабне отруєння дітей в Сєвєродонецьку", - попередив він.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...