"Голос. Діти - 3": Незряча 10-річна дівчинка до сліз розчулила тренерів своїм виступом - чому не обернулись?! (відео)

Карина Солод з Черкас втратила зір через вроджену хворобу, але вона ніколи не втрачала надію, що коли-небудь знову зможе побачити маму. ​

Карина Солод вразила тренерів. Скріншот.

У неділю на телеканалі "1+1" відбулася прем'єра третього сезону проекту "Голос.Діти" з новим тренерським складом - Потап, Тіна Кароль і MONATIK. Тренери серед безлічі приголомшливих потужних дитячих голосів обрали перших учасників своїх команд. Одним з найбільш зворушливих і емоційних моментів першого ефіру став виступ 10-річної Карини Солод із Черкас, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Дівчинка втратила зір через вроджену хворобу. Але вона ніколи не втрачала надію, що коли-небудь знову зможе побачити маму.

Дівчинка завжди мріяла заспівати на сцені "Голос.Діти-3". Для свого виступу Карина обрала популярну українську пісню-романс "Черемшина".

І хоча ніхто з тренерів не натиснув заповітну червону кнопку, Карина не засмутилася - одна її мрія вже збулася. Всі тренери вийшли до Карини на сцену, обіймали дівчинку після виступу, а Потап відніс її на руках за лаштунки.

Проект "Голос.Діти-3" хоче допомогти Карині зібрати кошти на дороге лікування в Ізраїлі. Це останній шанс для неї відновити зір, адже в Україні ніхто з лікарів не зміг впоратися з хворобою.

Допомогти Карині можна, перерахувавши будь-яку суму на рахунок її мами 5168757238886040, Солод Тетяна Володимирівна.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...