"Головне - домогтися справедливості": Маркевич про розгляд справи щодо боргів "Дніпра"

Колишній тренер заявив, що не сильно переживає через те, що Дніпро можуть позбавити очок і перевести в нижчу лігу.

Мирон Маркевич. Фото: Dynamo.kiev.uа

Глава комітету національних збірних ФФУ та екс-головний тренер Дніпра Мирон Маркевич розповів про подробиці розгляду справи про борги зі своїм колишнім клубом. Як повідомив фахівець в інтерв'ю Футбол 24, зараз він перебуває 20-м в черзі по цій справі, тому буде чекати, коли до роботи приступлять його юристи. Про це інформують Патріоти України.

"Мені кілька місяців не платили зарплату, я міг розірвати контракт через три місяці. У мене є юристи, вони в Іспанії, я цим не займаюся. І взагалі, я там якийсь 20-й в черзі, так що до мене не дійде це все", - сказав Маркевич.

Крім того, колишній тренер заявив, що не сильно переживає через те, що Дніпро можуть позбавити очок і перевести в нижчу лігу, а для нього головне - домогтися справедливості.

"У ФФУ розглядають цю справу? Нехай розглядають. Рамоса вже три роки розглядають і що? Толку ніякого. Будуть знімати очки, переводити команду в нижчу лігу. Це проблеми президента, а не наші. Ми свою справу, свою роботу зробили", - підсумував Маркевич.

Напередодні з'явилася інформація, що екс-наставник Дніпра Мирон Маркевич збирається отримати від колишнього клубу 3,5 мільйона доларів за борги, а також у вигляді компенсації за розрив контракту. У жовтні тренер розповів про те, що керівництво клубу, який належить Ігорю Коломойському, не поспішає розраховуватися з ним по боргах.

Раніше Маркевич заявив про те, що буде принципово наполягати на повернення зароблених ним грошей через поведінку колишнього клубу, який був готовий відпустити фахівця в Європу лише за компенсацію. Перед цим екс-наставник Дніпра підтвердив повідомлення про наміри відсудити у колишнього клубу борги за своїм окладом.

На даний момент Маркевич очолює комітет національних збірних України національної федерації футболу. В кінці червня 2016 року Маркевич оголосив про свій перехід з Дніпра. За словами фахівця, він має намір взяти перерву у футбольній діяльності, незважаючи на пропозиції про працевлаштування від інших клубів.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...