Головне - інгредієнти: Українці розповіли, як започаткували "солодкий" бізнес у Польщі (відео)

Вишукані десерти братів Шевченко сьогодні знають у Кракові не тільки українці. Майже три роки тому хлопці вийшли на вокзалі і з першого погляду закохалися в це місто. Тому що відчули себе тут як вдома, повідомляють Патріоти України.

А ще, дуже хотіли реалізувати тут свою мрію – радувати людей неймовірними тістечками і тортами. Порадилися з батьками, і продали квартиру у Дніпрі, щоб почати власний бізнес у Польщі.

Зараз мають постійних клієнтів і шанувальників. Вишукано про десерти допомагають писати друзі-поляки. Працюють поки самі, тому що говорять, що їх кондитерська – це ще поки маленька дитина, яка потребує батьків.

Хлопці не надто переймаються формою, головне – інгредієнти. Працюють в мінімалістичному французькому стилі, де переважають глазурі, шоколадна замша, шоколадна декорація з додаванням фруктів і безе. Відкривали свою кондитерську в Польщі, в надії, що хочуть робити саме це, вишукані десерти, а не щось просто випікати.

Джерело: Факти.ICTV

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...