Головне, що скрепно: У Росії відпочивальники добу купалися та загоряли поряд з небіжчиком

Як згодом з’ясувалося, труп викинуло хвилею на берег ще вранці 1 серпня.

Фото: ФБ

Відпочивальники одного з пляжів російського Омська через недолугість місцевої влади майже добу насолоджувалися життям поряд з тілом потопельника. Про це повідомляє URA.ru з посиланням на телеграм-канал Mash, передають Патріоти України.

Попри тркп, жителі Омська продовжували насолоджуватися життям

Як згодом з’ясувалося, труп викинуло хвилею на берег ще вранці 1 серпня.

Зауважимо, що ув’язку з цим відвідувачі пляжу звернулися до поліції, щоправда їх направили до МНС вирішувати цю проблему, оскільки російські правоохоронці такими інцидентами не займаються.

Тіло потепельника пролежало на пляжі майже добу

У підсумку розбіжності між рятувальниками та поліцейськими призвели до того, що потопельник пролежав в прибережній зоні упродовж понад 20 годин, після чого його тіло все-таки забрали.

До слова, таке сусідство з небіжчиком зовсім не стало на заваді жителям Омська, які продожвували насолоджуватися пляжним відпочинком.


Труп пролежав добу через різнобіжності між місцевими МНС і поліцією

"Йшли через метромост, побачили лежачу людину! Будь-шо могло статися, випив, з ким не буває! Але, придивившись, зрозуміли, що він не рухається. Водночас поруч з ним відпочивають люди, загоряють, купаються та не звертають жодної уваги! Коли ми попросили підійти найближчу людину, він нам крикнув, що він як два дні вже є мертвим", – розповідає одна із жительок російського міста місцевому ресурсу.

"Щоб показати людям": Ексбоєць 3-ї ОШБр пішки прийшов з Франківська до Луцька, аби зібрати кошти на ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 17:22

Колишній військовий 3-ї штурмової бригади Петро Скрипка 1 травня вирушив з Луцька до Рівного. Чоловік продовжує допомагати ЗСУ, організовуючи піші марафони. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. Чоловік під час походів збирає гроші на по...

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...