"Головне - укропам не забути розповісти": Окупанти насмішили мережу "секретною операцією" під Авдіївкою (відео)

Терористи бандформування "П'ятнашка" вирили на передовій систему підземних тунелів, які нібито дозволяють дістатися прямо до позицій ЗСУ.

Бойовики "П'ятнашки" вкотре вразили "інтелектом". Фото: соцмережі.

Користувачі інтернету підняли на сміх відео "зухвалої операції" бойовиків так званої "Донецької народної республіки" ("ДНР") на Донбасі. Відповідний ролик розміщено в YouTube, передають Патріоти України.

Так, терористи бандформування "П'ятнашка" вирили на передовій систему підземних тунелів, які нібито дозволяють дістатися прямо до позицій Збройних сил України (ЗСУ) та підірвати їх.

"Чогось ржу", "Головне, укропам не забути розповісти, що під них підкопали дуже секретний підкоп", "Вугіллячко добувають?", "Під Ростов копають?", - пишуть в інтернеті.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...