Гордість нації: Українка Світоліна увійшла в топ-20 кращих тенісисток світу

Перша ракетка України піднялася на три рядки і тепер займає 18-е місце в списку WTA.

Еліна Світоліна. Фото: sport-xl.org.Українка Еліна Світоліна поліпшила свої позиції в рейтингу кращих тенісисток планети (WTA) після успішного виступу на супертурнірі в ОАЕ. Перша ракетка України піднялася на три рядки і тепер займає 18-е місце в списку WTA. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Нагадаємо, 21-річна Світоліна вийшла у півфінал престижного турніру WTA Premier Dubai Duty Free Tennis Championships з призовим фондом 2,5 млн доларів, проте в двох сетах поступилася італійці Еррані. У другому колі українка сенсаційно обіграла п'яту ракетку світу, а в чвертьфіналі впевнено розібралася з американкою.

Варто відзначити, що ще дві представниці України, які перебувають в топ-100, своїх позицій не змінили. Леся Цуренко залишилася 34-й, а Катерина Бондаренко розташований на 75-му місці.

Лідирує в рейтингу WTA американка Серена Вільямс. Другий рядок зберегла чемпіонка Australian Open німкеня ангелік Кербер, а на третє місце піднялася Агнешка Радванська з Польщі, яка ибросіла з топ-3 румунку Симону Халеп.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...