"Горе, від якого немає ліків": Літак з тілами загиблих в Кабулі українців прибув до України

Фото: ФБ

Глава МЗС України Павло Клімкін повідомив про прибуття до України літака з тілами українців, які загинули під час теракту в Кабулі. Про це міністр написав у Twitter, повідомляють Патріоти України.

"Жахливий терористичний напад на готель в Кабулі забрав життя 7 українців. Літак з тілами загиблих вже в Україні. Горе, від якого немає ліків... Глибокі співчуття рідним та близьким", - написав міністр.

Увечері 20 січня кілька озброєних бойовиків увірвалися в готель Intercontinental в Кабулі і відкрили вогонь по гостях. Після 17 годин спецоперації екстремісти були ліквідовані.

У результаті теракту загинули щонайменше 43 людини, в тому числі 11 іноземців. За даними посла України в Афганістані, загинули семеро громадян України, ще 19 українців вдалося врятувати.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.