Готують новий замах: Одеський активіст Стерненко показав небезпечну знахідку у своєму авто (фото)

Відомий одеський активіст Сергій Стерненко, який у травні в результаті нападу на нього потрапив до лікарні, опублікував фото небезпечної знахідки в своєму авто. Відповідні знімки він розмістив на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Загнав машину на СТО. Треба було замінити тяги стабілізаторів і кнопку аварійки. Підняли авто на підйомнику. Добре оглянули дно і виявили два електронних пристрої. Під водійським і переднім пасажирським сидіннями. Нагадують GPS-трекери для відстеження мого місця розташування. Усередині по одній сім-карті, плати і акумулятор", - зазначив активіст.

За словами Стерненка, на нього, швидше за все, готують новий замах, тому що перші три були невдалими. "Тим часом поліція все ще вважає, що моєму життю та здоров'ю нічого не загрожує, і забезпечила державною охороною одного з нападників", - додав він.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...