
У народі існує думка, що при розпиванні алкогольних напоїв ні в якому разі не можна знижувати градус, а краще – взагалі не змішувати різні види спиртного, повідомляють Патріоти України. Проте, вчені розвінчали цей міф. Вони наголосили, що похмілля все одно настане, якщо у великих дозах вживати алкоголь, і не важливо чи він буде одного виду, чи різних.
Німецькі вчені вирішили дослідити, як на похмілля впливає те, що пиво нібито краще запивати вином, передає Daily Telegraph.

Дослідники провели цікавий експеримент. Вони попросили одну групу добровольців випити майже півтора літри пива, а потім чотири великі келихи вина. У цей же час друга група пила таку ж кількість алкоголю, тільки у зворотному порядку – спочатку вино, а тоді пиво.
Через тиждень двом групам запропонували змінити черговість споживання алкогольних напоїв.
Учасники експерименту самі визначали тяжкість свого похмілля.
Як виявилося, послідовність, в якому люди змішували пиво з вином, ніяк не впливає на силу похмілля. Воно все одно настане, навіть якщо особи будуть пити тільки один алкогольний напій у великих кількостях.
Дослідники також дійшли ще одного цікавого висновку – тяжкість похмілля не залежить ні від віку, ні від маси тіла, ні від досвіду вживання алкоголю.
Ціни на гречку в Україні будуть поступово зростати, інакше аграріям стане невигідно її вирощування і посіви під цією культурою зменшаться. А вже це призведе до різкого здорожчання крупи. Про це УНІАН повідомила керівниця аналітичного відділу Українсько...
В Україні змінились правила обліку страхового стажу для призначення пенсійних виплат, отриманого до січня 1992 року в країнах колишнього СРСР. Відповідні зміни затвердив Кабінет міністрів. Про новий підхід розповідає редакція Новини.LIVE, передають Пат...