"Графік важливіший, ніж життя": Мережу обурив інцидент у тролейбусі в Сумах (фото)

Пасажири викликали чоловіку "швидку", яка попросила зупинити тролейбус.

Фото: ФБ

У Сумах контролер і водій тролейбуса відмовилися відреагувати на інцидент з пасажиром, якому стало погано прямо в транспорті. На те, що трапилося звернув увагу місцевий житель Микола Могильов і написав про це на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

За його словами, працівники аргументували відмову викликати пасажиру "швидку" тим, що нібито не можуть вибитися з графіка. "Кондуктор ходить, переступає, пасажири мирно їдуть... На зауваження пасажирів кондуктор не реагує, точніше реагує, але ось фраза дослівно:" А що я зроблю! Доїдемо до кінцевої - висаджу!". На питання: "Де сів чоловік?"- відповіді немає, ніхто не знає. Намагаємося кондуктору втовкмачити: "А раптом він не п'яний, а раптом інсульт! "Ніякої реакції! Говорю: "А якщо помре в салоні! Ви ж відповідаєте за людей!". І ще: "А що я зроблю!" Помацав пульс... є... Уже слава Богу! Посадили людину на сидіння. Він в несвідомому стані. Почали просити зупинити тролейбус і викликати швидку. Відповідь: "Ні, ми ж з графіка виб'ємося!", - написав Могильов.

Далі, за його словами, пасажири викликали чоловіку "швидку", яка попросила зупинити тролейбус. "Зупинили, знехотя. І то тому, що попадали "штанги" біля СНВО. Водій, проходячи повз двері кинув фразу в салон, що далі не поїде по маршруту, а їде в ДЕПО, без пасажирів! Стоїмо. Чекаємо. Водій і кондуктор в кабіні. Нашатир - ні! Хоч якісь спроби надати допомогу - ні! Швидка, дійсно, приїхала через 5 хвилин. Допомогли винести чоловіка в швидку і ним одразу зайнялися лікарі. Тролейбус продовжив слідувати за маршрутом. Затрималися на 10 хв максимум!", - пояснив чоловік.

Він висловив обурення таким ставленням кондуктора і водія тролейбуса. "Невже "графік" важливіший, ніж життя? Тим більш, що на графіки, м'яко кажучи, всім начхати! Знаємо не з чуток. Може він і п'яний, але запаху алкоголю ніхто з тих? хто допомагав не почув. А якщо інсульт? Треба його возити по кільцю? Або краще висадити на кінцевій? Ніхто не застрахований", - резюмував Могильов.

У коментарях користувачі подякували чоловіку за чуйність і засудили поведінку працівників транспорту. "Це напевно найстрашніше, - байдужість! А вам низький уклін за турботу!", - пишуть вони.

"Потрібно було ще й поліцію викликати та написати заяву на водія і контролера. Мр*зі", - відзначають деякі.


Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...